Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Edition: Wyd. 4 popr. i uzupDescription: 339 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375833959
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104660 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136020 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104091 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000130645 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104090 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133525 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104092 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000130405 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153719 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000123430 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
