Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Maria Jeznach, Małgorzata Kosicka-Gębska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375834079
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000127314 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ma 09 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000127293 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153721 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000123432 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 145-159.
Streszcz. ang.