Baner ze zdjęciem biblioteki

Ogólna technologia żywności / pod red. Stefana Poznańskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Dział Wydawnictw Akademii Rolniczo-Technicznej, 1980.Edition: Wyd. 3Description: 195 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105321 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000126385
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105320 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000126386
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Ćwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.