Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Die Extraktstoffe des Fleisches : chemische und sensorische Eigenschaften, physiologische Wirkungen, Verwendung, Untersuchung, Ersatzprodukte / von Heinz Sulser ; mit einem Geleitwort von K.-G. Bergner.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Stuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mBH, 1978.Opis: XII, 169 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 380470560X
NUKAT: xx002866476Inne nry kontrolne: (OCoLC)852970542 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99050 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000117163
Liczba zamówień: 0

21 Abb., 34 Tab.

Bibliogr. s. 127-160. Indeks.