Die Extraktstoffe des Fleisches : chemische und sensorische Eigenschaften, physiologische Wirkungen, Verwendung, Untersuchung, Ersatzprodukte / von Heinz Sulser ; mit einem Geleitwort von K.-G. Bergner.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Stuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mBH, 1978.Opis: XII, 169 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 380470560X
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99050 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000117163 |
Liczba zamówień: 0
21 Abb., 34 Tab.
Bibliogr. s. 127-160. Indeks.
