Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Hygiène et production de la viande / par Samuel Debrot et André Constantin.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Paris : Librairie Maloine, 1968.Opis: 333 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99301 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000127976
Liczba zamówień: 0
Debrot, Samuel
  • Obszar działalności: Medycyna weterynaryjna.
  • VIAF ID: 39208698
  • Zawód: Lekarze weterynarii.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080886