Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Grundbegriffe der Ernährungslehre / K.-H. Bässler, W. Fekl, K. Lang.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Heidelberger Taschenbücher ; 119Publication details: Berlin [etc.] : Springer-Verlag, 1979.Edition: 3. neubearb. und erwe. AuflDescription: XVI, 200 s. : il., err. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 3540072640
  • 0387072640
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99366 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000127980
Total holds: 0

Mit 16 Abbildungen und 68 Tabellen.

Bibliogr. s. 193. Indeks.