Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Heterocykliczne aminy aromatyczne powstające podczas wysokotemperaturowej obróbki kulinarnej mięsa wołowego oraz ich przemiany w trakcie trawienia in vitro / Arkadiusz Szterk.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 427Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Description: 138 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375834659
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153989 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000125551
Total holds: 0

Bibliogr. s. [117]-136.

Streszcz. ang.