Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Charakterystyka użytkowości mięsnej i jakości mięsa kozy karpackiej, objętej Programem ochrony zasobów genetycznych, na tle innych ras kóz hodowanych w kraju = Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland / Jacek Sikora.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Roczniki Naukowe Zootechniki. Monografie i Rozprawy ; 50Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2013.Description: 84, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376072166
Other title:
  • Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Czasopismo indeksowane przez bazę danych Polish Scientific Journals Contents - Agric&Biol.Sci.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154098 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000128096
Total holds: 0

Na okł. wyłącznie tyt. serii.

Bibliogr. s. 71-80.

Czasopismo indeksowane przez bazę danych Polish Scientific Journals Contents - Agric&Biol.Sci.

Streszcz. ang.