Ćwiczenia z ogólnej technologii żywności : opracowanie zbiorowe / pod red. Mieczysława Dłużewskiego ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: Marek Chylewski et al.].
Material type:
TextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : SGGW-AR, 1980.Description: 218 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99767 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000128510 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99592 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000126905 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048617 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000028189 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048647 (Browse shelf(Opens below)) | 35 | Available | 1000028213 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048646 (Browse shelf(Opens below)) | 34 | Available | 1000028212 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048645 (Browse shelf(Opens below)) | 33 | Available | 1000028211 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048644 (Browse shelf(Opens below)) | 32 | Available | 1000028210 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048643 (Browse shelf(Opens below)) | 31 | Available | 1000028209 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048641 (Browse shelf(Opens below)) | 29 | Available | 1000028207 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048637 (Browse shelf(Opens below)) | 27 | Available | 1000028205 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048648 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000025074 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048649 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000024481 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 048620 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000024119 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy ćwiczeniach.
Dla studentów II roku studiów stacjonarnych i IV i V roku zawodowych studiów zaocznych Wydziału Technologii Żywności SGGW-AR w Warszawie.
