Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia i analiza tłuszczów jadalnych / Antoni Rutkowski, Krzysztof Krygier.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawiePublication details: Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego Akademia Rolnicza, 1979.Description: 286 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mu 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136605
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99769 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000128575
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99770 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000128576
Total holds: 0

Bibliogr. s. 285-286.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.