Technologia i analiza tłuszczów jadalnych / Antoni Rutkowski, Krzysztof Krygier.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mu 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136605 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99769 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000128575 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99770 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000128576 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 285-286.
Podręcznik jest przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.