Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wszystko o świni i wieprzowinie : kulinaria i kulturalia / [oprac. red. Edward Gigilewicz, Krystyna Ziejewska ; aut. tekstów Andrzej Fiedoruk et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych - Izba Gospodarcza, 2013.Wydanie: Wyd. 2Opis: 112 s. : il. ; 17x23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393297245
Tematy:
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 109-110.

Publikacja sfinansowana ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.