Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Praktyka Higieny Żywienia i Żywności : poradnik dla kierowników placówek handlowych, gastronomicznych oraz przemysłu spożywczego / publikacja pod red. Andrzeja Wielanda ; [aut. Elżbieta Kędziora et al.].

Contributor(s): Material type: Continuing resourceContinuing resourceSeries: Wiedza na Usługach RynkuPublication details: Poznań : Wydawnictwo Forum, 2000-.Description: Skoroszyt ; 21 cmISBN:
  • 8387945501
  • 8387945617
  • 8388850210
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081227 (Browse shelf(Opens below)) stan na wrzesień 2003 ; aktualizacja: listopad 2003 1 Available 1000058919
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081228 (Browse shelf(Opens below)) Stan na wrzesień 2003 ; aktualizacja: listopad 2003 1 Available 1000058921
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147323 II (Browse shelf(Opens below)) Stan na wrzesień 2003 ; aktualizacja: listopad 2003 2 Available 1000058922
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147322 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 (stan na IX 2003 ; aktualizacja: XI 2003) 1 Available 1000058920
Total holds: 0

Aktualizowany dokument skoroszytowy.

Opis wg dzieła podstawowego (2000, lip.).