Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i zarządzania jakością / pod red. Mieczysława Pałasińskiego i Lesława Juszczaka.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2014.Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzupOpis: 401 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788360633892
Tematy:
Liczba zamówień: 0

Publikacja opracowana w ramach projektu "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie". Projekt realizowany w ramach Programu Opracyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IV "Szkolnictwo wyższe i nauka", Działanie 4.3. "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni w obszarach kluczowych w kontekście celów Strategii Europa 2020".

Bibliogr. przy rozdz.

Publikacja współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.