Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło, sery, kazeina, produkty z serwatki / Eugeniusz Pijanowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1974.Edition: Wyd. 2 popr. i rozszerzDescription: 644, [4] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2003990271Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412993659 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 87693 II (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000131934
Total holds: 0

Literatura przy rozdz.

Indeksy.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.