Tłuszczowe przetwory mleczne i masło - Oznaczanie kwasowości tłuszczu (Metoda odniesienia) PN-ISO 1740 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327530783
- PN-ISO 1740:2014-07
- Milkfat products and butter - Determination of fat acidity (Reference method) [Inny tytuł]
- Nr ujednolicony: PN-ISO 1740:2014-07
- Dostępne także w wersji elektronicznej.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7938 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133013 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.10 ; 100.30.
Bibliogr. s. 12.
Dostępne także w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.
Wprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.