Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Tłuszczowe przetwory mleczne i masło - Oznaczanie kwasowości tłuszczu (Metoda odniesienia) PN-ISO 1740 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2014.Opis: 12, [2] s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327530783
Inny tytuł:
  • PN-ISO 1740:2014-07
  • Milkfat products and butter - Determination of fat acidity (Reference method) [Inny tytuł]
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 1740:2014-07
Inna postać fizyczna:
  • Dostępne także w wersji elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7938 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133013
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.10 ; 100.30.

Bibliogr. s. 12.

Dostępne także w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.

Wprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.