Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Przewodnik do ćwiczeń z wybranych działów analizy chemicznej żywności zwierzęcego pochodzenia / Lech Wartenberg.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 172Szczegóły wydania: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, 1977.Opis: 140 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 164454 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000130311
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 139-140.

Przewodnik przeznaczony dla studentów Wydziału Weterynaryjnego.