Baner ze zdjęciem biblioteki

Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw : dla studentów Wydziału Zootechnicznego / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 326Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1987.Edition: Wyd. 2 popr. i rozszerzoneDescription: 92 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001712265Inne nry kontrolne: (OCoLC)1414083780
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 164510 (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000133268
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Oszmiański, Jan.