Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2012.Edition: Wyd. 6, zmDescription: 303, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788363623371
  • 9788363623340
Other title:
  • Sacharydy, lipidy i białka
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107052 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 4 Available 1000148399
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 02/2 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133508
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 23/2 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133382
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154894 II (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Available 1000133329
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Polecana studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności.