Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788363623371
- 9788363623340
- Sacharydy, lipidy i białka
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107052 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 4 | Available | 1000148399 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 02/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000133508 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 23/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133382 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154894 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Available | 1000133329 |
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Polecana studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności.