Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788363623500
- 9788363623340
- Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
- Dostępna także w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 02/3 (Browse shelf(Opens below)) | T. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000133509 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 23/3 (Browse shelf(Opens below)) | T. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133383 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154895 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 3 | 1 | Available | 1000133330 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dostępna także w formie elektronicznej.