Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2014.Edition: Wyd. 4, 2. dodrDescription: 467, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379261406
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130705 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155019 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000130501 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ml 29 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000130454 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej oraz specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.
