Mikrobiologia żywności : materiały do wykładów i ćwiczeń z higieny żywności pochodzenia zwierzęcego / Wacław Chmielowski.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 260Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1982.Edition: Wyd. 3 poprDescription: 119 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 164569 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000130569 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 112033 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000109546 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 119.
