Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzupOpis: 273 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372525819
NUKAT: xx002633321Inne nry kontrolne: (OCoLC)823597958 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154934 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000133504
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 15 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130661
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 33 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133539
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik przeznaczony dla studentów kierunku towaroznawstwa.