Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzupOpis: 273 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372525819
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154934 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000133504 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 15 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130661 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 33 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133539 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla studentów kierunku towaroznawstwa.
