Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów / Marcin Banach.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, French Series: Monografia - Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki. Inżynieria i Technologia Chemiczna | Monografia - Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki ; 423Publication details: Kraków : Wydawnictwo PK, 2013.Description: 154 strony : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155095 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000133629 |
Total holds: 0
W serii głównej numer 423.
Bibliografia na stronach 135-151.
Streszczenie także w języku angielskim i francuskim.
