Baner ze zdjęciem biblioteki

Streptococcus diacetilactis n. sp. jego zastosowanie przy wyrobie masła. Cz. 1, Badania laboratoryjne = Streptococcus diacetilactis n. sp. and its application to the buttermaking. P. 1, Laboratory studies / Tadeusz Matuszewski, Eugenjusz Pijanowski i Jadwiga Supińska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ; nr 21Publication details: Warszawa : [s.n.], 1936 Description: [4], 28 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Streptococcus diacetilactis n. sp. and its application to the buttermaking
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167148 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000140013
Total holds: 0

Na s. tyt. nazwa serii również w jęz. fr.

Odb.: Rocznik Nauk Rolniczych i Leśnych. T. 36, z. 1 (1936).

Na s. tyt. nazwisko panieńskie współaut.: Supińska. Nazwisko po mężu: Jakubowska.

Bibliogr. s. 23-24.

BNPol online

Streszcz. ang.

Matuszewski, Tadeusz
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • VIAF ID: 163614552
  • Occupation: Mikrobiolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010491