Kształtowanie kompleksu żywnościowego w regionie / Stanisław Styś.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu ; nr 229 | Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania ; nr 11Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej, 1983.Description: 138 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 165045 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000134847 |
Total holds: 0
Streszcz. ang. i ros.
