Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2 / Dorota Czerwińska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Rea, cop. 2010.Description: 228 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375442663
NUKAT: xx002144694Inne nry kontrolne: (OCoLC)802158381 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 049/2 (Browse shelf(Opens below)) 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136249
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 07/2 (Browse shelf(Opens below)) 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134215
Total holds: 0

Bibliogr. s. 225-228.