Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2 / Dorota Czerwińska.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Rea, cop. 2010.Description: 228 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375442663
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 049/2 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136249 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 07/2 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134215 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 225-228.
