Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 1 / Anna Kmiołek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2014.Edition: Wyd. 2Description: 344 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302135880
  • 9788302135910
Other title:
  • Technologia gastronomiczna
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 49/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136250
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 25/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134214
Total holds: 0

Do nowej podstawy programowej - reforma 2012.

Bibliogr. s. 331.