Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 1 / Anna Kmiołek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302135880
- 9788302135910
- Technologia gastronomiczna
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 49/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136250 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 25/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134214 |
Total holds: 0
Do nowej podstawy programowej - reforma 2012.
Bibliogr. s. 331.