Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej. 1 / Małgorzata Konarzewska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302140785
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 51/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136319 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 08/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134212 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 337-338.