Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2 / Małgorzata Konarzewska.
Material type:
TextSeries: Gastronomia ; t. 2Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2015.Description: 496 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302147210
- 9788302147227
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 06/2 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134209 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 52/2/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136260 |
Total holds: 0
Na s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA. Na okł.: kwalifikacja T. 6, nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 489-490.
