Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 1 / Dorota Czerwińska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Rea : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2013.Opis: 176 s. : il. kolor. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302140822
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 049/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136318
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 07/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134187
Liczba zamówień: 0

Na s. red. druga data cop.: Wydawnictwo Rea 2010.

Bibliogr. s. 173-176.