Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 1 / Dorota Czerwińska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302140822
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 049/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136318 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 07/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134187 |
Liczba zamówień: 0
Na s. red. druga data cop.: Wydawnictwo Rea 2010.
Bibliogr. s. 173-176.