Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności : XX sesja naukowa : streszczenia doniesień / Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Polska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności, 1989.Opis: 207 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 165648 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000135242
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 138476 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000052066
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 137904 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000051433
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 137903 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000051432
Liczba zamówień: 0

Indeks.