Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego : II międzynarodowa konferencja / Akademia Rolnicza we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Publication details: Wrocław : Akademia Rolnicza. Wydział Nauk o Żywności, 2005.Description: 103 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391359484
Other title:
  • II międzynarodowa konferencja Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 29 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136643
Total holds: 0

Streszcz. ref. z konferencji zorg. w dn. 16-17 czerwca 2005 r. we Wrocławiu.

Indeks.

Nazwa wydawcy wg bazy ISBN.

Tekst równol. pol., ang.