Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. T. 2, Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt / pod red. Doroty Jamroz ; autorzy: Jan Barteczko, Paweł Bielański, Franciszek Borowiec, Franciszek Brzóska, Bogusław Fuchs, Eugeniusz Grela, Dorota Jamroz, Jan Jankowski, Jerzy Koreleski, Zygmunt M. Kowalski, Jerzy Kremky, Olga Lasek, Krzysztof Lipiński, Andrzej Łysak, Piotr Micek, Stanisław Niedźwiadek, Włodzimierz Nowak, Andrzej Potkański, Andrzej Rutkowski, Ewa Stawosz-Chwalibóg, Juliusz Strzetelski, Jan Szczerbowski, Jerzy Torgowski, Jan Tywończuk, Tomasz Wertelecki, Jerzy Wilde, Jan Zając, Zenon Zduńczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301182526
- 9788301142797
- Podstawy szczegółego żywienia zwierząt
Na okł.: nowe wydanie.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów biologii i hodowli zwierząt, biotechnologii, medycyny weterynaryjnej, wydziałów rolniczych i zootechnicznych, a także pracowników ośrodków doradztwa rolniczego, producentów pasz i dodatków paszowych, hodowców zwierząt gospodarskich i towarzyszących człowiekowi, hobbystów i miłośników nzwierząt domowych.