Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 2: Metoda enzymatyczna wykorzystująca galaktozową część laktozy PN-ISO 5765-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2015.Description: 20 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327548412
Other title:
  • PN-ISO 5765-2:2015-09
  • Dried milk, dried ile-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 5765-2:2015-09
Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7958 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139308
Total holds: 0

ICS 67.100.10;67.100.30;67.100.40.

Bibliogr. s. 20.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Wprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r.

Wprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r.

Polska.
Polska.