Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 1: Metoda enzymatyczna wykorzystująca glukozową część laktozy PN-ISO 5765-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2015.Opis: 20 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327547224
Inny tytuł:
  • PN-ISO 5765-1:2015-07
  • Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose [Inny tytuł]
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 5765-1:2015-07
Inna postać fizyczna:
  • Dostępny także w wersji elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7953 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139303
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.10 ; 67.100.30 ; 67.100.40.

Bibliogr. s. 20.

Dostępny także w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.

Wprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.

Polska.
Polska.