Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Phenolic substances in grapes and wine, and their significance / Vernon L. Singleton, Paul Esau.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Advances in Food Research. Supplement ; 1Szczegóły wydania: New York ; London : Academic Press, 1969.Opis: VIII, 282 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 165956 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000135619
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 209-261. Indeks.