Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywność ekologiczna / [zespół aut.: Karol Chołaszczyński [et al.]. ; red. t.: Józef Tyburski] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Rolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-MazurskiAnalytics: Show analyticsPublication details: Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013.Description: 257, [3] s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362863488
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139680
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Charakterystyka ekologicznych sokow owocowych i warzywnych / Ewelina Hallmann. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 224-242
Availability: (1)
Czym jest żywność ekologiczna? / Józef Tyburski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 10-14
Availability: (1)
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 194-223
Availability: (1)
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mleka : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 163-193
Availability: (1)
Ekologiczne przetwórstwo zbóż : asortyment i jakość pieczywa / Ewa Siemianowska, Karol Chołaszczyński. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 143-162
Availability: (1)
Ewolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością / Katarzyna Iwaniszczuk. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 15-49
Availability: (1)
Holistyczna ocena jakości produktów spożywczych metoda bioelektroniczną Vicenta-Rousseau / Peter Vanhoof. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 110-142
Availability: (1)
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 63-81
Availability: (1)
Ocena jakości sensorycznej żywności ekologicznej / Eliza Kostyra. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 82-109
Availability: (1)
Zasady przetwórstwa żywności ekologicznej / Renata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 50-62
Availability: (1)
Żywność GMO zagrożeniem dla konsumentów / Grażyna Cichosz, Stanisław K. Wiąckowski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Żywność ekologiczna Strony 243-257
Availability: (1)