Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej / [red. Józef Tyburski, Sylwia Żakowska-Biemans ; zespół aut. Aleksandra Kowalska et al.] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Rolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-MazurskiAnalytics: Show analyticsPublication details: Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet , 2013.Description: 150 s. : il. ( w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362863464
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ma 17 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139838
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Na s. przytyt.: Publikacja współfinansowana przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie".

Charakterystyka wybranych form sprzedaży żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 55-71
Availability: (1)
Efektywność ekonomiczna gospodarstw ekologicznych na Lubelszczyżnie / Aleksandra Kowalska. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 132-150
Availability: (1)
Efektywność ekonomiczna polskich gospodarstw ekologicznych na tle wybranych krajów UE / Józef Tyburski, Sylwia Żakowska-Biemans. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 121-131
Availability: (1)
Promocja na rynku żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 72-83
Availability: (1)
Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / Barbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 84-120
Availability: (1)
Rozpowszechnienie rolnictwa ekologicznego na świecie, w Europie i w Polsce / Henryk Skórnicki, Jarosław Tyburski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 11-19
Availability: (1)
Uwarunkowania rozwoju żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 20-31
Availability: (1)
Zachowania polskich konsumentów na rynku żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej Strony 32-54
Availability: (1)