Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Nauka o żywności : leksykon wybranych terminów / Henryk Kostyra, Elżbieta Kostyra, Dagmara Złotkowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Publication details: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015.Description: 130 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393542154
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 006 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139082
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000139086
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156211 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000139054
Total holds: 0

Zawiera słownik angielsko-polski i polsko-angielski.

Indeks.