Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Jakość surowca mięsnego : stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu : streszczenia wykładów plenarnych i doniesień = International Scientific Conference : Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing : summaries of plenary lectures and posters presentations : Baranowo, 14-15 IX 2005 / [Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Baranowo : [s.n.], 2005.Opis: [20], 129 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx003702838Inne nry kontrolne: (OCoLC)951392543 Inny tytuł:
  • International Scientific Conference : Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing : summaries of plenary lectures and posters presentations
  • Jakość surowca mięsnego : stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu
  • Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 33 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000135754
Liczba zamówień: 0

Indeks.

Tekst równol. pol. i ang.