Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Jakość surowca mięsnego : stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu : streszczenia wykładów plenarnych i doniesień = International Scientific Conference : Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing : summaries of plenary lectures and posters presentations : Baranowo, 14-15 IX 2005 / [Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa].
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Baranowo : [s.n.], 2005.Opis: [20], 129 s. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- International Scientific Conference : Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing : summaries of plenary lectures and posters presentations
- Jakość surowca mięsnego : stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu
- Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 33 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000135754 |
Liczba zamówień: 0
Indeks.
Tekst równol. pol. i ang.
