Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych klasy 1 i 2 BN-81/8151-31 / [Barbara Guzewicz, Danuta Jagas, Halina Król ; oprac. Warszawska Spółdzielnia Spożywców Społem, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-81/8151-31
- Nr ujednolicony: BN-8151-31:1981
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3437 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000138125 |
Grupa katalogowa 1211.
Na str. tyt.: Norma branżowa.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona przez Społem WSS Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Społem WSS dnia 3 lipca 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1981 r. ; Zastępuje BN-71/8151-31, BN-71/8151-32.
Zgłoszona przez Społem WSS Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Społem WSS dnia 3 lipca 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1981 r. ; Zastępuje BN-71/8151-31, BN-71/8151-32.