Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2016.Description: 620 s., [32] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788365442482
Other title:
  • Tyt. oryg.: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ms 44 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140085
Total holds: 0

Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.

Zawiera słowniczek pojęć.

Bibliogr. s. 571-575. Indeks.