Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788365442482
- Tyt. oryg.: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ms 44 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140085 |
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Zawiera słowniczek pojęć.
Bibliogr. s. 571-575. Indeks.