Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby / Donna Schwenk ; [tłumaczenie Anna Lewicka].
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Białystok : Vital Gwarancja Zdrowia, 2016.Description: 320 s., [16] s. tabl. kolor. : il. kolor. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788365404190
- Tyt. oryg.: Cultured food for health
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157397 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132637 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 26 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132593 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 156472 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000140160 |
Total holds: 0
Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.
Bibliogr. s. 303-313.
