Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby / Donna Schwenk ; [tłumaczenie Anna Lewicka].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Białystok : Vital Gwarancja Zdrowia, 2016.Description: 320 s., [16] s. tabl. kolor. : il. kolor. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788365404190
NUKAT: xx003747764Inne nry kontrolne: (OCoLC)956575007 Other title:
  • Tyt. oryg.: Cultured food for health
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157397 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000132637
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 26 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132593
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156472 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000140160
Total holds: 0

Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.

Bibliogr. s. 303-313.

Lewicka, Anna
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 311203259
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534