Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych PN-ISO 11870 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2016.Description: 12 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327563231
Other title:
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych
  • Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych
  • PN-ISO 11870
  • Nr ujednolicony: PN-11870:2016-07
  • Milk and milk products - Determination of fat content - General guidance on the use of butyrometric methods [Other title]
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne także w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7974 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140212
Total holds: 0

ICS 67.100.01.

Bibliogr. s. 12.

Dostępne także w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r.

Wprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r.

Polska.
Polska.