Przetwory rybne wędzone - Wspólne wymagania i badania PN-85/A-86772 / Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1985.Description: 5 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-85/A-86772
- Nr ujednolicony: PN-A-86772:1985
- Smoked fish products - Common requirements and tests [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3879 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000138318 |
Total holds: 0
Grupa katalogowa 1226.
Zamiast PN-74/A-86772 ; Ustanowiona 12 kwietnia 1985 r.
