Tłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 / [Barbara Karpińska ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
Material type:
TextPublication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1984.Description: 4 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-84/8013-07
- Nr ujednolicony: BN-8013-07:1984
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3754 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140230 |
Grupa katalogowa 1211.
Na str. tyt.: Norma branżowa.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona Mięsnego przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu i Tłuszczowego dnia 25 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1984 r.
