Dna do kotłów warzelnych dla zakładów zbiorowego żywienia - Podział i główne wymiary BN-84/2532-03 / [Ewa Borowicz ; oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Bydgoszcz].
Material type:
TextPublication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1985.Description: 2 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-84/2532-03
- Nr ujednolicony : BN-2532-03:1984
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3854 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140254 |
Na s. tyt. Norma Branżowa.
Grupa katalogowa 0478.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urzadzeń Gastronomicznych w Bydgoszczy ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 10 października 1984 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 kwietnia 1985 r.
