Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Gdynia : Akademia Morska w Gdyni, 2016.Wydanie: Wyd. 2 poprawione i uzupełnioneOpis: 160 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374212595
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 40 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140328
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 42 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000140313
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 159-160.

Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.