Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788374212595
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 40 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140328 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 42 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000140313 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 159-160.
Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.