Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Bezpieczeństwo żywności i systemy kontroli jakości / Barbara Krzysztofik ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, 2016.Description: 104 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788365545015
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157584 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000132865
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 03 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132872
Total holds: 0

Bibliogr. s. 100-103.