Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Nanotechnologia żywności / Piotr Tomasik ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, 2016.Description: 95 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393663675
NUKAT: xx003725764Inne nry kontrolne: (OCoLC)953157225 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157581 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000132862
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132869
Total holds: 0

Bibliogr. s. 6-7.